Децата на Костов

 московС огромната, лична заслуга на Андрей Луканов се роди т.н. план „Ран – Ът”.

В неговото съставяне и провеждане активно участие имаше и Иван Костов, който оглави СДС, а по- късно партията ДСБ.

Много анализатори, политолози, журналисти, историци …. считат, че това постави начало на ликвидацията и превръщането на България в най-бедната, колониална държава!

Десетки, хиляди страници са изписани за извършените, отлично скрити и замаскирани престъпления на СДС, ДСБ, ръководени от Костов!

Най- мащабните от тях са пълната ликвидация и разграбване на държавната собственост и производства, финансовата зависимост от ЕС и САЩ, участието в НАТО!

Ефектът от тези действия е огромна безработица, имиграция над 3 милиона образовани и работоспособни българи, довело до демографски срив и катастрофа!

Особено вредни са натрапените неверни схващания, че държавата не трябва да участва с финансиране и дял в производството, търговията, медиите, комуникациите и пр.

Приема се, че търговски, банкови, разпределителни, информационни, комуникационни, концесионни, консултантски … чуждестранни фирми са подходящи инвеститори, които ще оправят родната икономика и производство.

Беше извършен модерен геноцид не само над производствата с държавно участие, а и над частната, българска инициатива във всички сфери. Българският народ изгуби напълно доверието си в костовистките партии, което е видно от изборите. Днес отпадъците от СДС и ДСБ се обединиха в коалиция и успяха да влязат в 43-тото НС.

Политическите деца на лицето Иван Костов веднага предявиха огромни претенции и се подготвиха за пълната реализация на „вeликите” идеи на своя посредствен вожд. Получиха и министерски кресла, като за пореден път ще грабят и унищожават собствения си народ.

Ето някои от тях:

 Петър Москов, член на ДСБ, завършва „Медицина“ в Медицински университет – София, специалност Анестезиология и интензивно лечение. Специализира във Франция, Великобритания, Испания и САЩ Какво точно е специализирал в тези държави и дали е в сферата на медицината, какъв трудов стаж извън политиката има, знаят малцина посветени.

Днес той е Министър на здравеопазването. Слушайки неговите надъхани и антихуманни изказвания и изцепки, се остава с убеждението, че той ще бъде реализатора на секретната част на плана „Ран-Ът” да станем 5 милиона. Да приемем, че няма такава секретна част, но остава меракът само за скъпо платена, частна медицина, по подобие на САЩ — стара костовистка мечта. Все още не знаем какво ни е подготвил Петърчо, но е абсолютно сигурно, че няма да е нищо добро!

Божидар Лукарски, водач на днешното СДС. В неговата биография е записано- Главен експерт юрисконсулт, дирекция „Правна“ Агенция за приватизация / Агенция за следприватизационен контрол (1998–2002), Главен секретар на район Младост, Столична община (2002–2003), Заместник-кмет на район Младост, Столична община (2003–2007).

Обърнете специално внимание за юридическото му участие в престъпната  приватизация. Не е за пропускане и поредицата от странни и непремерени изказвания и гафове още по време на консултациите с ГЕРБ.

Днес в неговите ръце е Министерството на икономиката.

Най- любимото отроче на нашенския «политически титан” Костов е Раданчо Кънев. Завършва столичната френска гимназия и право в Юридическия факултет на Софийския университет. От 1994 – 1998 г. е председател на Българския червения кръст, после политик в ДСБ. Притежава огромно и непокрито с нищо самочувствие, опитва се да дава тон, но пее фалшиво. Все още се обърква с евроатлантическите ценности, Костов помага, но сигурно вече е изкукуригал, щом допуска целувки и коалиция с Кунева и Борисов. Сега върти поредния театър. Уж се обичат с Борисов, пък се развеждат. Уж.

Днес няма голяма новина около децата на Костов.

Днешната малка новина е, че нищо добро не ни чака утре и до края на правителствения мандат. Гаврата с българите ще продължи, геноцидът също.

Берете билки, дърва за огрев, запасете се със свещи, топли дрехи, дано оцелеем и в тази политическа зима! Разбрахте ли, заблудени българи, кого пак избрахте, защо и докога!?

Коментари:

Зареждане ...