Путин безсмъртен 1_bigВ интернет се появиха снимки от 1920 и 1941 години с хора, които “поразително приличат” на Владимир Путин, съобщи Daily Mail.

Много от ползвателите на социалните мрежи считат тези снимки за доказателство че, руският лидер е “неостаряващо митично създание, което пътешества във времето”.

Появилите се в социалните мрежи снимки убедиха интернет-ползвателите в безсмъртието на Владимир Путин, пише Daily Mail. На снимките, направени през 1920 и 1941 година, се виждат войници, поразително приличащи на руския лидер.

Както отбелязва изданието, някои конспиролози считат снимките за неоспоримо доказателство, че Путин е не просто “63-годишен поклонник на физическите упражнения със склонност към ездата”. Хората считат, че руският президент е “митично всемогъщо и безсмъртно създание”.

Привържениците на тази хипотеза са съчинили цяла история за това, че Путин не се поддава на стареене и е способен да пътешества във времето, живее на планетата ни от стотици и хиляди години. Други допускат, че Путин е роден през 1431 година и е господарят на Влахия Влад Цепеш, по-известен като граф Дракула.

По-рано изданието BuzzFeed вече представи “доказателства, че Путин е живял  дълго като Джокондата” – моделът на Леонардо да Винчи, запечатан в картината му “Мона Лиза”. Британската преса разсъждава иронично, че Путин може да се е върнал във времето, за да позира за италианския живописец.

“Нито едно от гореизброените твърдения не е доказано научно, с изключение на това, че Путин действително е 63-годишен мъж, който управлява Русия и обожава да язди на кон гол до кръста”, — завършва изданието.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;