44-я президент на САЩ е новопризнатият и провъзгласен халиф на терористите от Ислямска държава- терористичното чудовище отговорно за над 80 % от терористичните атентати на планетата.

 

 

След смъртта на главатаря на терористите Абу Бакр-Ал Багдади, бойците припознаха новия халиф, който ще следват и чийто заповеди ще изпълняват.

 

 

12

Терористите записаха видео обяснение в любов към президента на Америка, носител на Нобеловата награда за мир, като му благодариха сърдечно за избавлението от Муамар Кадафи, който представляваше опасност за тях, благодариха още за доставките на оръжие, и за помощта за обединяването на всички терористични групировки в единно цяло.

Най-накрая усилията на Барак Хюсейн Обама получиха подобаващо признание и бяха оценени високо и сърдечно от кръвожадните терористи, които сякаш преоткриха роден баща в лицето на американския президент.

13

Все пак САЩ регулярно доставя оръжие на терористите, и вложи не малко усилия в разпалването на конфликтите в Близкия Изток, докато «лошата» Русия не обяви битка на тероризма.

Коалицията на Нато не донесе никакви резултати в борбата с тероризма, и в последно време все повече хора започнаха да прозряват истинското предназначение на Нато.

В това време терористичните групировки продължаваха да се разрастват и да крепнат, а количеството на жертвите да расте.

Франция погреба жертвите на терористичните атентати от 13 ноември, но на Европа така и не йстигна смелостта да назове имената на истинските виновници.

За това пък терористите се оказаха, че имат доблестта да признаят по заслуги новия си лидер, новия халиф на Ислямска държава. На печелившите честито.

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;