Посещението на турския премиер Ахмет Давутоглу, който пристигна у нас на 15 декември предизвика вълна от протести.

 

 

Целия ден в столицата протичаха различни протестни акции, а в късния следобяд различни патриотични организации и граждани излязоха на масово факелно шествие срещу радикалния ислям.

 

В Пловдив също се състоя протестно шествие организирано от»ЗА ЕДИННА БЪЛГАРИЯ  ОБЩ ФРОНТ» и родолюбиви българи , на което протестиращите символно изгориха образите на турския президент Ердоган и на турския премиер Давутоглу. Участници в протестното мероприятие предоставиха за редакцията на News Front кадри от шествието.

 

1

4

Снимки Пламен Пенев

Протестиращите развяваха руски знамена в знак на уважение и признателност към Освободителката на България, присъстваха ликовете на Левски и Ботев за да напомнят символично за славното минало на България, звучаха патриотични песни- символно, емоционално и от сърце. По български. Това, което може да направи сега народа, е да изрази отношението си към случващото се, а това вече е знак и надежда, че българския дух е жив.

 

Иван Иванов от ЗА ЕДИННА БЪЛГАРИЯ  ОБЩ ФРОНТ»  и организатор  на акцията коментира за News Front: « Вече години наред ежедневно виждаме как българските улици и площади се заливат с англосаксонските сатанистки псевдоценности. Нашите деца се стряскат вече от маски на хелоини или ушати муцуни на мики маус. Възмутени сме от това , че сивото ни ежедневие се доукрасява от действията на вашингтонските ни «приятели».От много време ние виждаме единственото спасение за оглозганата ни и изнемощяла от набезите на крадливите ни политици-слуги на господарите им зад океана вече повече от четвърт век едно- геополитически 180-градусов завой на ориентацията ни като православна държава в посока изток-там кадето са нашите приятели партньори от столетия и братя по кръв вяра и ценности.Там където е нашата освоботителка от вековното ни мракобесно турско робство- братска Русия.

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ;