ИДИЛ ЕС 0Mигранти бойци на ИДИЛ с доказани престъпления, с доживотни присъди в страните си за масови убийства и терористични атаки търсят покровителствd и отглеждане в ЕС затворите — на база на европейските остарели и противоречащи си закони за защита на човешките права и свободи, датиращи от миналия век.

Пресен случай са двама братя — иракчани и бойци на ИДИЛ със смъртни присъди в страната им. Те бяха осъдени и настанени в затвор в ЕС, за да се запази животът им, въпреки, че са погубили стотици други живота с убийства и гавра в родината си.
Следва логичният въпрос:

«С какво животът на тези масови убийци е по-ценен от живота на жертвите им, че ЕС затвори подсигуряват защитата и отглеждането им? Защо трябва европейският данъкоплатец да им плаща екстрите в затворите?»


В последно време се сблъскваме всеки ден със силата на  анормалния закон на Европейската харта за защита правата на човека, създадена на базата на остарелия закон на ООН от 1951 г. със същото значение и приложение.

Остарялият международен закон от 1951 г. гласи, че всеки има право на защита. Макар и отпреди 65 години тези закони по същество са приемливи. Но буди възмущение само законът за екстрадиране на военни престъпници, лица извършвали геноцид , терористи и всякакви престъпници, които този стар закон покровителства безрезервно и се явява в противоречие с всички други закони, отбелязани някога в хартата за правата на човека.

Той гласи така:

Защита в случай на принудително отвеждане, експулсиране и екстрадиране

1. Колективното експулсиране е забранено.
2. Никой не може да бъде принудително отведен, експулсиран или екстрадиран към държава, в която съществува сериозен риск да бъде осъден на смърт, да бъде подложен на изтезание или на друго нечовешко или унизително отношение или наказание.

Този закон покровителства и дава право на прекрасен живот на международни доказани престъпници в европейските лукс затвори.

Заради това всички те се домогват след престъпленията си да се доберат до Европа.

Не е тайна, че все повече бойци на ИД и разни терористи отнели живота на хиляди мирни граждани и осъдени в страните си за това бягат с мигрантите и се стараят да бъдат настанени в такива затвори и да си живеят живота там.

Тези престъпници се увеличават и ще се увеличават след разгрома на ИДИЛ. За сега в Европа има хиляди от тях. Не може да не буди възмущение прилагането на този закон в тяхна защита. Значи те изтребват и убиват хиляди хора и ЕС с хартата си ги покровителства, въпреки, че не са извършили престъпленията си в ЕС страни, те се настаняват в ЕС затвори, който охранява и трепери над живота им, като ценни хора!?

В лукс ЕС затвори ги хранят обилно, ходят на разходка, на фитнес, гледат телевизия, четат, могат да учат и други екстри, които им плащат ЕС данъкоплатците.

За тероризъм им дават около 9 години такъв охолен живот, а за геноцид , или свръх престъпления, може и до живот да си живеят охолно пазени , въпреки, че са затрили хиляди невинни животи. Над техния живот се полагат супер грижи и не им се позволява да се върнат в Родината им и там да отговарят за престъпленията си.

Парадокс е този закон и буди погнуса.

Не е ли време да се осъвременят някои законодателства отпреди 65 години, които са в разрез с живота и събитията в света днес?

Стига се до парадокса, че ЕС законодателството не защитава правата на европейския човек, а на неговите изтребители, участници в атентати и терористи, които отглежда в затворите на много ЕС страни.

Това е противоречие със защитата на правата на европейските жители. Според него, ако всички ИДИЛ бойци притигнат в ЕС и поискат защита, ще я получат, тъй като е забранено груповото екстрадиране на престъпници и ЕС е длъжен да запази живота им и да скрие в затворите на ЕС страните престъпленията им…Отделно, че трябва да защити живота на известни психопати с присъди за геноцид, които се излежават доволни в затворите на ЕС.

Цинично е такова милосърдие в законодателството в съвременния свят.

Тагове: ; ; ; ; ; ;