Оказва се, че тероризма като явление има много дълга ръка, и си струва да се обръща внимание на всичко, което влиза в новините със знак минус.

Неотдавна, в суматохата около терористичните атентати, агресията на Турция и действията на Русия срещу тероризма, Крим се оказа под блокада. Наложи се дори, лично Владимир Путин, да пристигне на място за да разреши ситуацията. Определено блокадата е поредния опит да се » ухапе» Русия.

Новите данни само отвърждават този факт, тъй като стана известно за » турска следа» в организацията на блокадата. 

41

На своята страница в Facebook, Ленур Ислямов един от организаторите на кримската блокада споделя, за участието на  предсавители от организациите Bozkurtlar и Turk ulkuculeri.

» Турските патриоти от  Bozkurtkar, Turk ulkuculeri… с нас на блокадата. Пръстенът се затяга»- споделя радостно Лемур Ислямов

 «Сивите вълци» или Turk ulkuculeri е неофашистка терористична организация, която действа в Турция и в различни западни европейски страни. «Сивите вълци» са отговорни за редица страшни престъпления, в това числи- политически убийства и дори покушение срещу Папа Йоан Павел  II.

Младежката организация на ултрадесните националисти е създадена в края на 1960 по инициатива на полковник Алпарсан Тюркеш, под патронажа на Партия на националистическо движение и се явява най-радикалното крило на въпросната партия.

Привличането на » Сивите вълци» на територията на Крим, само по себе си означава атака  срещу Русия.

Българска редакция News-Front.

Тагове: ; ; ; ; ;