Деца wОказва се, че и в САЩ не всичко е цветя и рози. И те си имат бомбаджии, имат си просяци, имат си, колкото и да е странно, сираци и детски домове.

В момента в САЩ 423 000 деца живеят без постоянно семейство, чрез системата  „foster care“, 115 000 от тези деца се осиновяват, голяма част от тях чакат за осиновяване повече от три години.

Т.е. САЩ имат достатъчно сираци, но по какви причини продължават да теглят към себе си деца от чужбина, никому не е ясно.

Международното американско осиновяване

Основен „доставчик“ на деца за американците са Китай, Гватемала, Етиопия и … Европа.

Независимо от това, че на американците не им достигат семейства за американските сираци, те продължават да си „доставят“ деца от гореизброените страни.

При това в болшинството от случаите децата се закупуват не за бездетни семейства, а за затворени домове, в които, между другото, дори дипломатите на Европа не могат да припарят…
Какво се случва в тези домове? Защо тези домове се нуждаят от деца, след като държавата САЩ не може да се справи със собствените си деца?

Икономическата изгода от осиновяването

Някои американци „купуват“ европейски деца по следните причини:

1. Това е изгодно. Американците осиновяват деца, за да се освободят от данъци (приемните родители се освобождават от данъци), за получаване на една твърде значителна допълнителна социална помощ.

2. Сираците в САЩ са или негри, или цветнокожи, или деца на наркомани. Ето затова в САЩ искат европейски деца.

3. Това е напълно достъпно. В Америка по отношение на децата и осиновяването има достатъчно изпипано законодателство. И много железни изисквания за осиновяване. Американско дете не може да се осинови, ако ти си наркоман, ако се лекуваш от психично заболяване в съответно учреждение, или ако просто си алкохолик…А европейското може.

„Черната икономика“

Ежегодно от Европа безследно изчезват над 100 000 човека. Една четвърт от тях са деца.
Всяка година в света се изпълняват повече от 100 000 трансплантации на органи и повече от 200 000 трансплантации на тъкани и клетки от човек на човека.

Лидер сред държавите по количеството на извършените подобни трансплантации е САЩ. Следва Германия. По официални данни в САЩ за година се провеждат 5 000 операции по присаждане на детски органи от черния пазар.

Случайно ли е, че именно САЩ – лидерът на световната трансплантология – най-много от всички други държави осиновява европейски деца? Случайно ли тези европейски деца изчезват точно в САЩ? Откъде се вземат тези органи на американския черен пазар?

155283Осиновяването отдавна се превърна в мръсен бизнес. Деца се продават. Някои купуват деца от Европа, за да им се опростят данъците, някои купуват деца от Европа за получаване на субсидия, някои купуват деца за собствените им сексуални извращения, някои купуват деца, за да си поиграят на родители и после ги захвърлят, а някои купуват деца, за да ги препродадат после за трасплантация на органи. Такава е реалността на Запад.

Да, не е човешко всичко това.
Но кой е казал, че на Запад всички са човеци?

News Front България

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;