Болшинството от тези палата нямат и десет години.

Международната терористична организация Ислямска държава отново стресна света с нечовешките си методи на обучение и възпитание.

Терористите измислиха аналог на известната игра на криеница.

Главната задача на играчите е да открият сред развалините пленник и да го накажат. Терористите са снимали и видео за обучителния процес – за обучението на следващото поколение терористи.

Видеото е публикувано в изданието Daily Mail.

На кадрите с лекота може да се забележи, че много от палачите всъщност нямат и десет години, но те носят оръжие, а възрастните метежници ги заставят да убиват хора.

Съдейки по проявата на подобна жестокост още от детски години, тези деца са вече готови за терористични актове или за бойни действия в Сирия или Ирак.

В такава ранна възраст, когато системата от ценности все още не е сформирана, децата могат да бъдат приучени на всичко, което е изгодно за възрастните. Затова тези бъдещи бойци с лекота утре ще умрат за Ислямска държава.

Редакторът на изданието споделя, че е установена личността на шест от децата, които са в кадър. Те са родени в Северна Африка и Таджикистан. Място за необичайните игри са развалините в сирийския град Дейр-ез-Зор, който отдавна е под контрола на терористите от Ислямска държава.

Петя Паликрушева за News Front България

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;