Явлението тероризъм доби реални измерения в нашата съвременост. Все повече тази дума заема място в нашата действителност, и все повече се опитваме да дадем отговор на въпроса- от къде се появи този «звяр»?

 

 

 

 

17

 

Докато търсим отговор на този въпрос все още имаме шанс да спрем този звяр. Новия сблъсък на понятията добро и зло днес, е реалното противостояние на живота и смъртта.

Какво представлява тероризма?

 

 

Това е адска машина с много просто устройство, създадена от хората за отнемане на живота. 

От тук не може да не си зададем въпроса, каква е целта на тероризма? За съжаление отговора е съвсем примитивен- пари.

 

Да, колкото и глупаво да звучи тероризма на практика е своеобразен бизнес проект, който се изпълнява с инвестиция на огромни средства и ресурси, като това включва- създаване на информационна среда за разпространение на тази идеология, план по привличането на изпълнители, т.е. създаване на армия от убийци, въоръжаването им и непрестанна подготовка.

 

Тоест, днес на от едната страна на света, определени кръгове целенасочено и съзнателно инвестират в унищожението на човечеството за да печелят пари, жертвайки хиляди човешки животи.

 

 

 

13

 

 

Следователно, този звяр може да бъде спрян, като се пресекат източниците на финансиране.

Последните седмици стана известно, че нелегалните доставки на нефт осъществявани от Турция са един от основните източници на финансиране на бойците от така наречената групировка » Ислямска държава».

Около 2 млрд. долара годишно идват именно от такива нелегални доставки. Разбира се, тези цифри се преумножават с продажба на оръжия и наркотици, за поддържането на армията от убийци, която шества по планетата и избива невинни хора.

Най-циничното е, че света инвестира в собственото си унищожение, измествайки ценността на живота.

Което всъщност означава, разпространение на фалшиви ценности и морално разложение на съзнанието.

Пикът на цивилизацията, в която хората са забравили за Бога. Смъртоносна захапка, вместо целувка.

 

Българска редакция News- Front.

 

 

Тагове: ; ; ; ;