В акваторията на Черно море влизат кораби на Нато и Турция. Военни кораби, за които ще ни убеждават в близките дни, че идват за да донесат мир и спокойствие в региона.

 

 

 

30

 

 

 

В турските медии дори започнаха заготовките със заглавия като » Корабите на Нато идват в критичния момент на отношенията между Турция и Русия».

 

 

Военноморските сили на САЩ от своя страна, обясняват навлизането на многоцелевите маневрени бойни  кораби, като акция за съдействие на мира в региона. От сърце.

 

31

 

 

Нато и Турция, все по- трудно прикриват агресивните си намерения, като старанията на департаментите работещи на фронта на психологическата война, предизвикват искрени насмешки и дори съжаление. Създава се усещане, че някъде, в някакви кабинети хора в костюми си задават въпроса: » Възможно ли е да разбира света какво правим?»

 

Турция, първа развали прикритието на американската «миротворческа» дейност, издавайки истинските си намерения в борбата срещу тероризма. Нелепото твърдение на Ердоган, след свалянето на руски бомбардировач над Сирия, че защитава въздушното си пространство, и че даже Военновъздушните сили не са знаели, чий самолет свалят, много силно напомнят бездарния почерк на холивудска продукция.

 

Нато от своя страна, съвсем невинно, без да губи време отправи покана на Черна Гора, която пък освен несменяемото си правителство в лицето на Мило Джуканович, се оказа че има народ, готов да отстоява националните си интереси и да се обяви против встъпването на страната във военния алианс с вълна антиправителствени протести.

 

 

 

Българска редакция News- Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;