Ердоган-младши — на тате нефтеното момче с милиони

Ердоган син jpgНа 6 октомври тази година медиите гръмнаха, че синът на Ердоган е избягал от Турция. Тогава се говореше, че той е в Европа. Написа го най-напред турското издание Cumhuriyet. Според информация на първия  източник, синът на Ердоган е изучен в Болоня, след завършване на академичното си образование се завръща обратно в Турция.

Неотдавна Билал Ердоган отново се завърнал в Италия, където вече имал охрана. По негова молба. Ердоган-младши получил временно убежище в Италия за 3-4 години.

Президентът на Турция изпратил на сина си милиони долари и въоръжена охрана зад граница.

Както предаде Minval.az, за бягството на Билал Ердоган съобщил известният в Турция със скандалните си открития за вътрешнополитическия живот Ердоган син 3_nна страната таен ползвател на Туитър Фуат Авни.

Той твърди, че Билал Ердоган ще бъде дълго в Испания, откъдето ще управлява с милиарди.

Бягството на Ердоган било свързано с изборите на 1 ноември. Ердоган младши очаквал баща му да бъде разгромен.

Вестник Cumhurriyet тогава направи разследване и се оказа, че Билал Ердоган се е прехвърлил в Италия.

През 2007 година Билал Ердоган завършва докторантура в Болонския филиал на Университета Джон Хопкинс. По някакви причини той прекъсва обучението си  и се завръща в Турция. Неотдавна, връщайки се в Болоня, той възобновил обучението си в университета.

В съобщението се отбелязва, че по молба на Билял Ердоган правителството на Италия му е предоставило охрана. Има вероятност да са му разрешили да живее в Италия 3-4 години. Съобщава се, че децата на Билал Ердоган вече ходят на училище в Италия.

Билал Ердоган е изпратил молба да продължи обучението си на 7 юни. Макар да се учи в Болоня, точният му адрес е в Модена. Сътрудници на изданието бяха на указания адрес, но там няма никакви признаци за живот нито на Билал Ердоган, нито на баба му.

На снимката се вижда, че синът на турския президент Реджеп Ердоган се е снима с главатари на терористичната групировка „Ислямска държава“.

Това разкри иранската депутатка Лале Ефтехари в открито писмо до Емине Ердоган, съпругата на президента и майка на Билал Ердоган.

Депутатката изразява съжаление, че първата дама на Турция пази мълчание, че синът е уличен в тесни връзки с терористичните главатари и върти с тях търговия с нефт, съобщи иранската агенция Фарс.

„Бях втрещена от снимка на Вашия син редом до главатарите на ИД и от Вашето мълчание по този повод! Ние и двете сме майки. Но това мълчание и невежество едва ли идва от една майка“, пише Ефтехари в писмото си.

Президентският син Билал Ердоган попадна в центъра на вниманието на световните медии, след като станаха известни негови снимки с главатарите на ИД и причастността му към нефтения бизнес с терористите от ИД.

ЕТО ТОВА СА ХОРАТА, КОИТО НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ПОДКРЕПЯТ!

News Front България

Коментари:

Зареждане ...