10678774_4748199239361_4316279823008040222_nТерористите в Европа нанасят удари не по еврочиновниците, защото те не са техни врагове. Техният враг е самото общество, в което съществува личната свобода.

Такова общество е и България.

За ислямистите, а и за тълпите бежанци, които държавата ни приема спокойно, свободното общество се възприема като развратеност.

Ето това стовариха на света САЩ.

Абсурдът е, че тъкмо развратеното общество в Европа и САЩ създадоха чудовището Ислямска държава, която чрез многобройните бежанци, които са окупирали Европа, заплашват европейската цивилизация.

Да, ИД е конструкция на САЩ. Те създадоха тази сграда, за да предотвратят първоначално светската арабска съпротива.

Забележете – светската!

Вашингтон започне демонтажа на светските държави в Близкия Изток, за да контролира икономическите ресурси на страните в региона.

Световната криза активизира този процес, но на САЩ не им стигаше да свалят светските администрации, те се нуждаеха и продължават да се нуждаят от спиране на местното самостоятелна развитие.

За целта САЩ пуснаха в ход най-жестоките форми на политическия ислям.

Ислямска държава е сериозна заплаха за съвременната цивилизация.

Заплаха, която стои над вратовете ни като дамоклиев меч и заплашва чрез пълната с бежанци Европа да се стовари върху главите ни и да ги отреже завинаги.

Да, главите ни ще бъдат отсечени от НАТО, защото Ислямска държава е продукт и творение на алианса, начело на който стоят Съединените американски щати.

Ако светът не се бори с финансовите канали на джихадистите, а това не е само нефтодобива, ако не се борим с мрежата, която е разпростряла каналите си из целия свят, с България и съвременния цивилизован свят е свършено.

Обхватът на Ислямска държава е такъв, че с нея можем да се борим само със съвместни усилия. Не можем да се преборим с ИД поединично.

Но нима българският народ може да се бори, когато над домовете ни висят базите на НАТО?

Най-жестокия проблем е борбата с ИД в главите на хората – осъзнаването от всички българи, че чрез зловещото изчадие на САЩ (НАТО), е заплашено съществуването на България и българите.

Заплахата от хилядите бежанци, които Европа подлизурски пусна в храма си, е огромна.

Ислямска държава чрез бежанците, които вече са навсякъде около нас, работи целенасочено срещу “езическия” начин на живот в Европа и света. Чрез този естествен начин на живот, чрез който нормални хора, различни от извращението радикален ислям, се опитват да реализират способностите си, да получат удовлетворение от бита, от самородната си култура, от вековните си нрави.

Така САЩ чрез бежанците, т.е. чрез ИД, се опитват да унищожат местния потенциал на развитие, сплашвайки и убивайки свободно мислещите хора.

Това е целта на САЩ.

Катастрофата, пред която е изправена България и Европа, е целта на САЩ.

Европа допусна имигрантите в дома си и ги включи в местния социум.

Но бидейки декласирана маса, част от мигрантите съвсем лесно се включиха във въображаемата борба, която уж им предостави ИД, за своите права. Бежанците се борят против социума на цивилизована Европа.

Присъствието на България в НАТО означава само едно – фатално гмурване с главата надолу в дяволската мрежа на националното бедствие.

Петя Паликрушева, News Front

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;