За Турция сватба, за нас брадва!

Ердоган яребица 722_nТурският министър-председател Ахмет Давутоглу определи днешния ден като исторически за процеса на присъединяване на Турция към Европейския съюз, предаде Ройтерс. Освен договореностите за мигрантската вълна, явно е получил уверения за приемането и в ЕС.

  Днес празнуват сватбата с ЕС — ДПС, Турция, а ние ще получим брадвата.

Трябва да изровим от сандъка вече траурните си траурните дрехи

Милиони българи отчитат „демократичните” промени в последните 25 години като ясен опит за ликвидиране на българската държавност !

Логичното основание за това твърдение се базира на ограничението на българската армия до 35000 души и унищожението на голяма част от модерното въоръжение, пълната ликвидация на българското земеделие, скотовъдство, промишленост, търговия и услуги!

Държавните медии и партийните слуги на евроатлантите, ни пеят приспивната песен за прекрасния, европейски път, за новите, влюбени в нас „стратегически” партньори, защитници, инвеститори и пр…

Резултатът е ужасяващ и страшен — 3 милиона имигранти, Национална катастрофа не само демографска, а във всички сфери на живота!

Това, което родните евроатланти и продажници не ви казват е, че днес се води борба против православието от ЕС и САЩ, че днешна България е една обрулена, окрадена, заложена и разпродадена държава пред реална, близка ликвидация !

Ето предпоставките и простата схема по която това ще стане:
         

От много години Турция е хвалена за редица цивилизационни постижения и „меката” форма на ислямската религия.

Тоталният проблем с ислямизма е факта, че тази монотеистична религия признава за хора само тези, които проповядват исляма, останалите се наричат неверници, гяури и пр.

Това им разрешава да се отнасят към неверниците като с животни!

Европа е залята от сериали, филми и материали, искащи да покажат днешните турци като миролюбиви хуманисти, надраснали религиозните догми!

Даже един от най-страшните главорези и завоеватели в миналото Сюлейман Великолепни се описва като справедлив, показва се като поет, литератор, любовник с нежна душа.

В това дело усилено помагат и редица държави като САЩ, Англия, Германия и пр…, въз основа на важни геостратегически, икономически и социални интереси !

Същевременно турската армия е професионална и със задължителна военна служба, тя наброява над 650 000 души, в нея служат и жените на нестроеви длъжности, за нея Турция заделя ежегодно 6%  от БВП!

Турция членува в НАТО, армията й е втора по големина в алианса !

От 50 години Турция иска да стане член на ЕС, днес шансовете й са много големи. ЕС подкрепя влизането на Турция в дебрите на цивилизована Европа.

След избухване на демокрацията у нас се формира партията ДПС, която обедини всички български мюсюлмани, които са над 1 милион. Независимо, че се обявяват за българска партия, те поддържат пряка връзка с Турция и нейното правителство, водят турски инвеститори, провеждат езиково и религиозно обучение, активно участвуват в НС и управлението на страната !

Абсолютно държат на нашето членство в ЕС и НАТО, безрезервно, дисциплинирано и единодушно подкрепят евроатлантическите „ценности”, решения и директиви! Крайната цел е пантюркизъм, както е повече от ясно за всички.

   Никой днес няма да ви бие, коли, насилва и покръства! Просто ще се спазят законите на ЕС за свободно придвижване и придобиване на собственост! Няколко месеца след приемане на Турция в ЕС, те ще бъдат мнозинство в нашето НС и ще управляват вилаетските остатъци от Булгаристан. Изкупуването на земя и имоти с поставени лица е факт още днес, внасянето на мюсюлмани бежанци от Сирия също е факт!

Следва резонния въпрос:

До коя точно дата България ще съществува и кога ще извърви последната си финална крива ?!

Има ли виновни ? Да, има — всички, които смятат евроатлантическите ценности за свое кредо.

ПП и Дядото, Българска редакция на News Front

Коментари:

Зареждане ...