51Публикувам този материал, не защото темата засяга нова, модерна и евтина система за отопление, базирана на студен или горещ ядрен синтез или разпад, а защото т.н. „демокрация” ни върна сто години назад в развитието!

Новата евродирективата забранява използуването на дърва и въглища за огрев !?

На пръв поглед, ще се намалят парниковите газове и фините прахови частици, нищо лошо, но четете по- внимателно! Разрешени ще бъдат брикетите от дървестна маса на двойно по-висока цена, при които замърсяването е същото,  т.е. пазара се пренасочва с директива на ЕС към определени частни производители !

Същевременно за основните, крупни замърсители, автомобилите работещи с фосилни горива, за тях директиви няма ! Не допускайте, че някой се е загрижил за вашето здраве и земната екология!

По стар български обичай, хората спят и събуждането им с гръм и трясък ще бъде след 1-2 години, когато вече ще е пределно късно! Директивата ще бъде въведена бързо и задължително у нас, защото е пряко свързана с икономическите интереси на властимащите!

Освен информационната, „артилерийска” подготовка, промиване на мозъците, върви и трескава икономическа и производствена !

eu.usa

Една от главните „героини”, която ще търгува с утрешните брикети е Цветелина Бориславова Карагьозова. Тя вече закупува хиляди декари с ябълкови засаждения и внася т.н. слонска трева за изготвяне на брикети ! От биографията е напълно ясно, кой стои зад нея и кой ще подсигури бизнеса с правителствени решения и преференции !

Финансови затруднения ме карат вече 10 и повече години да се отоплявам с дърва, от гредите на съборени, наследствени, стари къщи, затова мога категорично да ви кажа, че това е сериозна хамалогия, прах, пушек и пр….

Никога не съм допускал, че в 21 век, ще ми се наложи да използувам горивата на моето детство ! С удоволствие бих използувал чистата ел. енергия на АЕЦ Козлодуй, при цена на киловат 5-6 ст.!

Но нашите родни, тъпи и продажни партийци ме лишават от подобна възможност ! Лишават и поколенията след мен, като не изграждат новата АЕЦ Белене !

12

Пробутват ни, пак уж с евродиректива енергия от ВЕИ на цена за киловат 0,8-1 лев !? При пълна ресурсна обезпеченост, производствен опит и възможности, никой не развива електротранспортни съоръжения, станции за зареждане и пр….!?

За сметка на това, експресно се усвояват евродирективите за приемане на мигранти, за узаконяване на хомосексуализма, еднополовите бракове, кръвосмешението и педофилията !?

Проституцията и наркоманията не се преследват и предстой да бъдат също узаконени !? Никога няма да приема, като цивилизационно и перспективно решение членството ни в ЕС и НАТО, защото пътя към ада е застлан с добри намерения, зад които се крият вълчи апетити, интереси и антихуманизъм !

Българите сме робски, търпелив народ, но до едно време !

Благой Благоев

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;