Антинатовската вълна обхвана с нова сила Балканите, и ще става все по- силна. Докато по същото време в Черна Гора хората се борят с опита страната им да бъде вкарана във воения алианс, България повежда битка срещу самонастанилите се военни бази, които са вече 7 на брой.

 

САЩ изпитват дълбок ужас от обединяването на Балканите, което единствено би могло да попречи на плановете им за тотално развързване на световна война. Информационната пропаганда е в разгара си, заливайки обществеността с абсурдни твърдения, че Нато е защитник на Европа. Все повече народите се пробуждат и осъждат престъпленията, които се маскират под «миротворчески операции» или «учения».

 

Никой не е забравил страшните бомбардировки в Югославия, където бяха избити хиляди невинни хора.

 

Опитът да бъдат военно окупирани именно териториите на Балканите, ясно показват плановете на коалицията САЩ, Турция и Нато, които  се опитват  да създават нова световна действителност основана на нарушения на международното право.

 

 

Единствения път назад е, създаването на мощна антинатовска коалиция и настояване за решаване на въпроса с референдум.  Членството в Нато носи все по- голяма опасност за националната сигурност, и е в разрез с интересите на страната, именно заради това темата за референдум умело се подтиска, защото ако днес в България се постави въпроса искаме  ли да напуснем Нато- повече от 90% ще гласуват за.

 

След терористичните атентати в Париж, след свалянето на руския бомбардировач от Турция, Европа видя, че никой не е застрахован, и че тероризма реално съществува, а Нато няма никакво намерение да защитава когото и да било, освен американските интереси. Единствената страна, която започна борба с тероризма е Русия, и народите виждат това и подкрепят действията й.

Българския народ помни Освободителката си и пролятата руска кръв по земята ни за свободата на България, за да може с лека ръка да остави тази свобода на САЩ и Турция.

 

22

 

 

 

21

Членството в Нато на страната ни е единствено в интересите на САЩ, за да използва територията ни като военна площадка, и за да отнеме самостоятелността и независимостта ни, а също и за да наруши славянските връзки. 

 

20

 

Днес в няколко града на страната отново преминаха протестите сарещу присъствието на чужди военни бази в страната ни — София, Пловдив, Варна и Добрич. Българите са миролюбив народ и искат да живеят в мир и свобода. Българите са търпелив народ, но винаги имат точно чувство за справедливост. И дух, за да казват истината.

 

Кадри от Пловдив днес.

 

Българска редакция News- Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ;