Вчера в столицата се проведе национално шествие пред Турското посолство, срещу агресията на Турция,  САЩ и Нато и с послание за славянско обединение и подкрепа към Русия. Антинатовската вълна набира все по-голяма сила на Балканите. Напомняме,че същия ден се проведе и антиправителствена, антинатовска демонстрация в Черна Гора.

 

 

15

На протестната акция в София отправиха символично послание към Ердоган, изтрелвайки 24 малки черни самолета в отговор за сваления руски бомбардировач.  

 

«Осъждаме варварското унищожение на руския военен самолет на сирийска територия, който се намираше там за да воюва срещу тероризма.»

 

9

1

Огромни български, руски и сирийски знамена поведоха шествието към посолството на Турция, където протестиращите изгориха символно знамената на САЩ, Нато и Турция. 

 

4

 

«Целият свят знае, че Русия в момента води освободителна война за запазване суверенитета на Сирия – люлката на цивилизацията. Целият свят знае, че Русия в момента има законното основание да извършва военни операции на територията на Сирия по молба на сирийското правителство и на сирийския народ, а не за да воюва с турция. Но с действията си турция показа, че именно тя стои зад тероризма в Сирия.

Кой  дава право на  терорист номер едно – сащ, да нахлува със самолети в Сирия под предлог, че уж се бори с измислената и създадена от самите тях ислямска държава!?

Няма ислямска държава!!! Има тероризъм и това е

тероризмът на сащ и тероризмът на турция.»- се казва в подготвената Декларация- обръщение, която служителите на посолството отказаха да приемат.

 

Българска редакция News- Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;