България излиза на шествие: „СТОП на агресията на Турция“. След свалянето на руския самолет от страна на Турция, българския народ излиза на поредна акция срещу действията на Турция.

 

На 28 ноември 2015 (събота) от 16 часа пред  Паметника на Патриарх Евтимий (Попа) в столицата ще се проведе шествие до посолството на Турция на бул. „Васил Левски“ 80.

id

снимка: Георги Стоев

Очаква се на протестното шествие да се включат всички патриотични организации и граждани за да изразят отношението си срещу агресията на южната съседка.

Информацията за връзки с «Ислямска държава» и официална Анкара, не могат да оставят безразлични никого, а не трябва да забравяме и за опасността от нелегални мигранти, които могат да опитат да преминат през българо-турската граница. По данни от високопоставени източници, турските разузнавателни служби активно работят на територията на страната.

 

Първата реакция на България след новината за сваления руски бомбардировач беше лавинообразната акция

» Аз заставам зад Русия!».

 

12219530_10153790108784626_8057754485896795874_n

снимка: Георги Стоев

Темата за Турция в страната ни винаги е била особено чувствителна, но днес повече от всякога българския патриотизъм се събужда и българския народ все по-смело заявява позицията си.

Въпреки информационния натиск от страна на Запада към Балканите, и членството на страната в Нато, българите все по-смело напомнят, че не са забравили своята Освободителка и помнят историята си.

 

Все повече хора разбиращи сериозността на световната обстановка призоват за подкрепа към Русия. 

Независимия депутат Велизар Енчев неотдавна заяви в ефира на Българска Национална телевизия: »

Ние трябва да бъдем вечно благодарни на братята руси, които ни спасиха от турско робство. Ако не беше Руско-турската война, ние днес щяхме да говорим турски. — коментирайки отношенията на Турция и Русия след свалянето на руския Су-24.

 

Българска редакция News-Front.

Тагове: ; ; ;