В четвъртък, от 11:00ч.,България излезе на стихиен протест  пред турското посолство (бул.»Васил Левски» 80) под лозунг «Турция обяви война на Русия. На чия страна сме ние?«.

 

Всички борци за истината, родолюбци, патриоти, националисти, социалисти, антиглобалисти, русофили и прогресивно мислещи българи са излязоха  да изразят позицията си.

bgru11

 

Поводът е военното престъпление — свалянето на руски военен самолет над територията на Сирия. 

 

Българския народ излезе стихийно за да покаже своето отношение спрямо турската агресия и още веднъж да се възпротиви на Западния натиск върху България.

Протестът е насочен и срещу безспорната пряка и косвена подкрепа, която Турция оказва на Ислямска държава — подготовка на терористи в турски военни лагери; лекуване на ранени джихадисти; логистична подкрепа; изкупуване на нефт и доставка на оръжия за т.нар. «умерена сирийска опозиция».

 

 

 

bg ru33

 

 
Участниците в протеста категорично заявиха, че при евентуален конфликт между Русия и Турция БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО ЩЕ ЗАЕМЕ БЕЗКОМПРОМИСНА ПОЗИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА БРАТСКА, ПРАВОСЛАВНА И ЕДИНОЕЗИЧНА РУСИЯ и ако управляващият евроатлантически елит не се съобрази с това незаобиколимо искане, това ще доведе до неговият трагичен край, смяна на модела в България и външнополитическа преориентация.

bgru22

Днес (повече от всякога) националните интереси на България се припокриват с тези на Русия и почти нямат допирни точки със сбърканата външна политика на САЩ и недалновидността на разпадащият се ЕС.

Протестът е съгласуван със СО.
Русия, не си сама. Българският народ е солидарен. Съ нами Богъ!

 

 

Тагове: ; ; ; ;