Ами не, съвсем не ни е все едно на нас, българския народ. Има още хора, които помнят великата и страшна история, в която цената на свободата ни е била заплатена с много пролята руска кръв.

 

pora

«Брат за брата»- тази фраза е понятна за генетичния код, който носим по наследство от прадедите си, които рамо до рамо с братушките, са се изправили срещу Османския поробител.

 

Опитите на САЩ да подчини България, родиха много политически недоразумения, но пък така мощно сработи ефекта «бумеранг», че този път народът се изправи и заяви смело: » Аз заставам зад Русия».

 

Въпреки усилията на Запада да превземе Балканите, за да ги превърне във военна площадка на Нато, народът все по-ясно реагира и заявява за себе си и позицията си, което не може да бъде спряно защото е естествена реакция.

 

us1

 

Планът за европейска русофобия няма да сработи в България, и може би това е страната, която първа ще счупи оковите на колонизацията.

 

За българите се знае, че са миролюбив и търпелив народ- но не бива да се забравя, че този народ има велик войнски дух, благодарение на който се е запазила страната ни.

Ако политическия капан на Европа е блокирал всички страни членки- то народите на тези страни са единствения шанс на тези политици и правителства. Всичко, което е необходимо в момента е именно възрождението на народа.

Ние сме честни и справедливи. Селяни, с благословена земя и небе.

Tова небе, в което народът ни е вдигал очи към Бога в най- тежките си изпитания.

Ще го дадем ли на Турция, да го пази?

Този народ, който устоява на 500 години робство и запазва езика и вярата си- и сега не би я загубил.

Този народ, който знае грешките си и може да бъде достоен и признателен има още смелост да говори.

» Аз заставам зад Русия». Ти ?

 

Българска редакция News-Front.

Тагове: ; ; ;