Разбира се, че никой не може да й го отрече на Русия- величието и силата на духа.

Славните битки и огромната непонятна руска душа, великолепната литература и дълбочината, мащабите на човешкото страдание: да пожертваш живота си в името на правдата. Цената която Русия и руския народ плащат толкова пъти, за да спи спокойно цялото човечество.

Нищо не е забравено и никой не е забравен.

V-Novokuznecke-proydet-akciya-p

Живеем във време, в което да си спомним.

 

Милиардите долари изхарчени от ЦРУ  в секретни отдели и разработки  за да разберат, каква е тайната на тази велика нация, са като търсенето на великия граал и вечният ключ към тайните на управление на света.

 

Светът има да се поучи от величието на руския народ, светът трябва да благодари на Русия и да се преклони пред искрените й саможертви.

Игрите на Холивуд взеха да омръзват. Бонбонените обвивки на американската мечта, изкуствените усмивки и цици, илюзията за щастлив живот — всичко това се оказа фасада зад която стоят хилядите зачеркнати съдби на нации и нестихващата болка на кървящите кръвпролития.

Ехооо- събуждаме ли се? Днес новините за пролята човешка кръв нямат време да засъхнат, докато бясно клокочат към следващата врата.

След 100 години, човеците след нас ще четат страшна история за кървавата плескавица, която се случва пред очите ни. Осъзнавате ли в какво време живеем?

 

 

Русия гордо влезе в битка с новата доларова содомия- защото мили хора, след нас и войните тези долари нямат смисъл и значение за никой от тази земя.

 

 

Ще разберем това плащане по-късно. Защото сега просто вземаме ресто, за продажните си души.

paris-pray_thumb-large

Ако преди 70 години руския народ бе приспал съвестта си, днес човечеството ни нямаше да е същото.

Русия не пожали синовете си тогава, за единственото право : да съществува човешкия род, и спря света от катастрофата на нацизма. Дори нацистка Германия и благодари.

Днес Русия, отново проля от кръвтта си. Само че, света се разплака когато Франция прокърви.

 

В глупавите битки за надмощие, един достоен син на родината си, се изправи и със очи пълни с искрена болка обеща: че ще се бори за мир, живот, и справедливост. Владимир Путин се разписа в историята на човечеството ни.

19

С истинските сълзи на народа си. И никаква пропаганда не е в състояние да му го отнеме.

Войната е най- кошмарния сън на човечеството. И днес се събуждаме именно от този кошмар.

Да ме прощават всички болни русофоби- няма какво да ви се доказва, 30 сребърника за продадените ви народи никога не ще изкупят вината Ви.

Остава ни само човешката вяра да искаме доброто да победи.

Или си вярваме още в приказки за евроинтеграцията?

 

Българска редакция News Front.

 

 

 

 

Тагове: ; ; ; ;