Тази вечер в столицата на Черна Гора- Подгорица в 19:00 ще се проведе масов антиправителствен и антинатовски  протест под наслов » Обкръжени сте». 

 

Черна гора днес излиза на масов протест за да каже Не на Нато. Преди почти месец, на 25 октомври на антинатовския протест излязоха 30 000 души и се стигна до сблъсъци с полицията, над 40 души пострадаха, след опит протеста да буде предотвратен. Антинатовските акции в Черна гора вървят повече от година, но също като в България са усърдно премълчавани.

 

 

protest-24.10.15.-2

 

Тази вечер хората отново излизат за да защитят страната и интересите си. Черна гора води активна борба срещу НАТО, според социологическите проучвания повече от 70 % са категорично против влизането на страната в военния алианс.

Разбирайки сериозността на ситуацията в Балканския регион черногорците ще излязат и днес за да се опълчат на военно-политическия натиск и опит за окупация на страната им, от страна на НАТО.

Кадри от протеста може да гледате директно през News- Front, които ще отразяват събитието.

Протестът » Обкръжени сте» започва в 19: 00 българско време, и може да бъде следен онлайн през всички редакции на News-Front, защото хората трябва да знаят истината.

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ;