Екс-командващия силите на НАТО в Европа генерал Уесли Кларк заяви, че САЩ трябва да се възползва от момента и да устрои неприятности за Русия, докато тя противостои на » Ислямска държава» в Близкия Изток.
В общи линии, Кларк смята че именно сега Щатите трябва да окажат подкрепа на Украйна- както икономическа, така и военна, защото според генерала това е «идеалния момент» за това отбелязва изданието  US News and World Report.
1_6-590x348
Тоест САЩ съвсем безскрупулно заявяват, че биха дали още пари и оръжие, забележете, не за да разрешат някакъв конфликт или проблем, а просто за да си поиграят още » на война» в и без това разтерзаната Украйна, която се намира в истинска хуманитарна катастрофа, преживявайки целия потрес от войната, която именно пак САЩ подготви и режисира, но и за да» поскачат по нервите» на Русия. Която в сценария на САЩ трябва да е агресора, т.е. лошата, виновната, и която единствена проявява грижа и се опитва да помогне на излъганата от Запада Украйна. Русия единствена успяваше да изпраща конвои хуманитарна помощ, за да не умират в страшни и нечовешки условия хората оказали се в този капан. 
Колкото Русия се опитваше да помогне с доставки на продукти от първа необходимост, социални пособия или да застави Киевския режим да изплаща поне пенсиите на възрастните хора, то през това време САЩ инвестираше в пропаганда, и незаконни доставки на оръжие, за да гледа по CNN, BBC и други канали от уютните стаи на Белия дом, чудовищната игра на живот и смърт.
cennosti
Жестоката военна мобилизация, която сложи в земята толкова много кръв.
Почти цяло едно поколение от млади момчета беше осакатено- 17-18 годишни войници хвърлени в огъня — някой така и не се върнаха, други останаха инвалиди, други изгубиха разсъдъка си без да са разбрали нещо от живота или младостта си.
warcrimes-17yrs-8-e1415861870781
Докато САЩ разкъсваше Украйна, пред очите на цялата европейска общественост, Европа студено наблюдаваше отсрани. Наблюдателите на войната не виждаха ужасените и до дъното на душите си малки деца, спящи в подземия и мази, под шума от обстрели. Та, това са деца за Бога!
Но най- извратеното издевателство и успех на САЩ,  се оказа насаждането на откровена омраза и възраждане на нацизма- без да подбира средства, включително използвайки и забранени психотропнни субстанции.
дети-луганска
815937_original
B7FMPs1CEAAsOFo
И наказанието за престъпното мълчание е за всички. Всички, които се правиха че вярват на безумно плоските откровенно нагли лъжи на САЩ. 
И оставяха децата да умират, народа да се избива помежду си, и добре че все пак силата на истинските ценности, които са непонятни за агресивното потребителско-консуматорско американско възприятие: крехките зрънца на вяра, дълг, чест, любов към родината успяха да се противопоставят на украинската агония.
Самопровъзгласените републики. ДНР и ЛНР— всъщност чистия вик на душите за живот. Най-висшето човешко право. Само че и Украйна не им стигна на САЩ, подпалиха Близкия Изток така, че ако Русия не беше се намесила с въздушните операции, ситуацията за всички можеше да е още по-страшна.
И тук докато пак света разбере, медиите си изпълниха поръчките, срещу финансиране.
Докато в един прекрасен момент, заблудената Европа също погледна наоколо, и разбра, че тя също е просто играчка в ръчичките на САЩ.
И ето ни и днес. Разпукваме се от пашкулите на лъжите. Болезнено.
Силата на Русия и Путин-каквото й да говорят за Владимир Путин- света го обича, защото той се опитва да прави политика изграждайки и оставяйки след себе си нещо, с дълбоко възпитано уважение и любов към родината и народа си. Никаква пропаганда не е в състояние да му го отрече.
putin
А нещата като чест, дълг, патриотизъм любов, доброта, мъжество, отговорност- имат непреходна сила.
Така че, да помислим: кой е агресора?
Какво иска САЩ,  какво оставя след себе си САЩ?
И ако се върнем на американския генерал Кларк, който по начало е любител на оказване на военна помощ на Киевския режим, ако погледнем присъствието на НАТО в Източна Европа и зададем логичния въпрос: за какво се готвят?
Освен генерал Кларк доставките на оръжие в Украйна си имат още подръжници.Например, Евелин Фаркас, която заяви, че Вашингтон трябва да достави противотанково оръжие на Украйна, а също и разни видове летателно въоръжение. Генерал- лейтенант Бен Ходжис, командващ войските на САЩ в Европа, добавя че изострянето на конфликта в Донбас няма да донесе полза на САЩ, да не говорим пък за Киев, тъй като стратегическите разчети не се движат в никаква положителна  посока, и разпалването отново на конфликта ще доведе война, която дори с американска помощ няма да е лесна. Тоест, до толкова не им пука на САЩ какво ще се случи със ситуацията, че дори нямат представа накъде тласкат света.
Украйна иска да излезе от своята окупация, Европа тепърва проглежда и се чуди къде й е суверенитета и от къде идват всичките тези хора- «бежанския въпрос«. Докато Русия се опитва да спре вече изтърваната от контрол нечовешка омраза на унищожителния проект «страх»- тероризмът, който е заплаха за цялото човечество. И да, правилно- от тук трябва да почнем: първо да бъдем хора.
А правенето на политика: избор- политика на мир или политика на война- избирайте си… 
Може би, днес света видя че войната е смърт, и боли…не се играят такива безумни игри на живот и смърт..

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;