Главата на Чеченската република, Рамзан Кадиров изрази съболезнования към народа на Франция по повод кървавата серия терористични атаки през изминалата нощ.

 

r.k

 

 

» Събитията, които се случиха във Франция са чудовищни. Париж беше подложен на терористична атака.  

 

 

war

 

 

 

 

Около 150 души загинаха, много ранени. В резултат на спецоперацията заложниците бяха изведени, няколко терориста ликвидирани, един задържан. Светът е потресен от тази трагедия.

paris

 

Президентът на Русия Владимир Путин поднесе съболезнования, решително оосъди действията на терористите и предложи помощ на ръководството на страната.

 

Сега едва ли има човек, който да не разбира, че зад събитията в Париж стои » Ислямска държава».

 

Това е терористичен интернационал, който представлява заплаха за целия свят и човечеството.

 

 

В редовете на ИДИЛ са преминали   подготовка десетки хиляди хора от всички страни на света.

 

Това зло трябва да бъде унищожено из корен. Иначе пълчищата на терористите могат да потекат като кални реки и да залеят всички държави и градове по земята.

 

Президента на Русия Владимир Путин, разбирайки ясно каква заплаха за човечеството идва от » Ислямска държава», започна решителна борба срещу бандите на международния тероризъм. 

Ние сме му искрено благодарни за това, тъй като ние преживявахме ужаса на терористичните атаки, години наред.

 

Ние още веднъж се обръщаме към арабските и мюсулмански страни с призив, да обединим усилията си срещу «Ислямска държава». Защото друг изход няма от тази ситуация.

 

Аз, като човек посветил живота си на борбата с тероризма, искам да кажа на всички, от които зависи вземането на решение, че терористите не могат да бъдат добри или лоши. Те имат една цел- унищожение на човечеството!

 

И ако ние заедно не победим тероризма, целия свят ще потъне в хаос, и подобни кървави събития няма да имат край!

 

Нека справедливостта да възтържествува !

 

 

Тагове: ; ;