Раждането на Европейския съюз донесе много илюзии за бъдещето, които днес се разбиват със страшна сила.

Европа се оказа в капан, в който страните членки влязоха доброволно подкупени от захарната представа за светло бъдеще и просперитет.

 

 

Кой не иска да живее добре?

 

Именно върху тази ос бе построена концепцията на европейското пространство.

В действителност се оказва обаче,че всъщност Европейският съюз е една от най-дълго разработваните операции на ЦРУ. Завладяването и превръщането на  Европа в инструмент, който да се използва срещу Русия в битката за геополитическо надмощие. 

 

82

 

Докато водещи политически анализатори и експерти днес предричат краха на Европейския съюз, малцина знаят че съдбата му отдавна е била решена в отделите на ЦРУ.

 

Глобално погледнато, създаването на ЕС е острия и пълен завой на цивилизацията на Запад, а пълният й контрол принадлежи на САЩ под формата на икономическа зависимост към световните банки.

 

Обезвредена и послушна Европа изпълнява чужди решения, за които Вашингтон отдавна е направил своите инвестиции.

 

Ако сблъсъкът на великите сили днес е факт, то ролята на Европа става все по-очевидна в готвената стратегия.

7d41664056a4e8d8628e7c813403b03f

САЩ не могат да се изправят сами срещу Русия, за това използването на малките страни в голямата игра се подготвя отдалече.

 

 

Какви са фактите днес?

  •  Санкциите срещу Русия. Защо Европа поддържа санкциите срещу Русия, понасяйки големи икономически загуби?— много страни вече възроптаха срещу въведените ограничения- фермерските протести от това лято  във Франция, Испания, Гърция, Германия и др.

 

78

 

  • Като последствие от членството си страните, се оказаха с чужди военни бази на териториите си- т.е. Европа доброволно се превърна в наемна армия на Нато, привързана с договорни и финансови отношения. А Нато чувствително разшири присъствието си към границите на Русия.

 

72

 

 

  •  Единна политика- единна пропаганда. Страните членки бяха заставени да наричат Русия «агресор», след чудовищната операция » Украйна».  Самата Украйна беше пожертвана и чудовищно разтерзана пред очите на целия свят, а украинския народ беше измамен да пролива кръв и да руши държавата си. Най-зловещата и кървава «евроинтеграция» на 21 век. Като милиардите долари, които се изляха в медийната пропаганда целяха да измамят световната общественост, че Русия е виновна. Русия, която се оказа единствената страна доставяща хуманитарна помощ на Украйна. САЩ от своя страна, увеличаваха доставките на оръжие и военни.

6

 

 

84

  • Европейските ценности- Думите демокрация и свобода добиха страшни измерения- Потребителското мислене измести образованието и постави на първо място материалното. Новите тенденции донесоха гей парадите, а сексът и скандала се превърнаха в новия език на медиите.

 

79

Tausende feiern am Samstag (23.06.2012) in Berlin auf der Parade zum Christopher Street Day (CSD). Mit dem CSD erinnern Schwule und Lesben jedes Jahr an die Polizeieinsätze gegen die Homosexuellen-Szene in New York im Juni 1969. Foto: Maurizio Gambarini dpa/lbn +++(c) dpa - Bildfunk+++

 

 

  • Протестите — докато всички подточки по плана за използването на Европа работиха, а европейските лидери подписваха решение след решение, народите започнаха да се пробуждат и да виждат, че постепенно губят своя суверенитет, че сладката Европа поднася все по- горчиви хапки, и започнаха протестите.

 

natoitaly

 

  • Бежанската криза— протестите разбира се не се харесаха на САЩ и службите на ЦРУ тутакси, пренаписаха сценария. Вече силата на протестите беше насочена към дестабилизацията на страните. Мигрантската вълна която заля изведнъж Европейските държави създаде хаос и напрежение, с което политическите лидери не знаят как да се справят.

 

 

70

 

Разбира се, това е само малка част от видимата повърхност на айсберга. И ако към изброените факти, се зададе въпросът, кой всъщност има полза от всичко това, ще ни даде сили да се противопоставим.

 

Съдбата на човечеството ни се решава днес. 

 

Българска редакция News-front.

 

 

 

Тагове: ; ; ; ; ;