Сащ и Западна Европа се страхуват от обединението на всички ортодоксални нации, защото това е половината свят.

За никого не е тайна, че светът постепенно се приближава до III световна война.

 

За съжаление, процесите стават необратими.

120619071519-460x325

На фона на неизбежността от война пред православните християни изникват традиционните въпроси —

когато войната започне, на каква цена ще бъде (защото живота на милиони хора ще е застрашен?)

Всички ние ще трябва да платим за правото да оцелеем и да живеем, да запазим своята идентичност, морал, култура и традиции останали ни наследство от нашите предци. Колкото и да не ни се вярва контурите на войната вече са видими.

 

В гореща фаза към подготовка за война са големите сили.

Русия е стратегическа цел номер едно.

Това е нова версия на Втората световна война, като основната цел е разрушаването на православното християнство и света.

eu

Затова една от основните цели е запазване душите на хората, паметта, морала и вярата, защото геополитическите развития са религиозни и духовни.

 

Независимо, че войната ще бъде от ново поколение — основните врагове на православието са същите — световната финансова олигархия, англосаксонците и техните поддръжници от НАТО.

 

Днешният либерално-демократичен елит на САЩ и Европа с европейската им интеграция и налагане на европейски ценности предполага активно отхвърляне на православното християнство в световен мащаб или ще настъпи, така нареченият «Ню райх.»

nato

Цинизъма на тези ненаситни елити са надминали всякаква историческа рамка — война се води по периферията на (Югославия, Ирак, Афганистан, «арабската пролет», Либия, Сирия …), важното е да се унищожават държави и региони. Залогът е съдбата на цели народи, само защото те живеят с други традиции — духовни и морални.

 

Като прибавим и геноцида върху бившите комунистически държави, които са православни /Румъния, Сърбия, Гърция и бивши руски републики/ в това число и България, кръвта започва да се лее, като реки и селективно ще превърне света в световно изтребление с месомелачка за «златния елит».

uaeu

В замяна ще има нов световен ред, като основните религии ще са западното християнство и ислям.

Православните християни в Европа отново бяха предадени, както когато Хитлер идва на власт, тогава редица влиятелни западни християни са благославяли Фюрера и неговата идеология за «превземане на света с поход на изток.»

Историята се повтаря отново. Ето защо, Вселенският християнски свят и особено православните християни не са имали друг глобален застъпник от Русия.

vera

Сценарият е същият, враговете също — глобалната финансова олигархия и света на англосаксонците. НАТО е неразделна част от процеса, като ще допринесе за формирането на турският клин срещу Русия, Гърция и България.

Европейските либерални демократични ценности са нова религия и глобална идеология за нов световен ред. Този висок стандарт за единна религия и сигурност е един вид членска карта за една идентичност в матрица, която е в отвратителен разрез с Бога и православието.

otec

Народите и страните от бившия Съветски съюз са изправени пред реален избор — или да бъдат с гей фашизма или да водят борба срещу Русия. Имат право да направят избор или да бъдат включени в системата на анти-руски военни и религиозни съюзи или да станат съюзник на Русия и да оцелеят, като народ, за да се запази тяхната култура и начин на живот, т.е. да оцелеят, като нация. Русия ще се превърне в световен защитник на православното християнство или отново Европа ще бъде залята с реки от православна кръв.

източник:  Spodeli.eu

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;