Знаете ли какво е шпиц команда? Обективен и безпощаден анализ на европейските сътресения в обществото ни. За безумието на празните ценности и методите за манипулация.

 

 полковник Николай Марков е роден през 1970 г.

polk

Завършва военното училище във Велико Търново, а след това — и право. Започва работа в Националната служба за охрана /НСО/ през 1993 г. Уволнен е през 2007 г. с предявени обвинения за неизпълнение на “задачата” да направи 50 лицеви опори, както и за обида на началник. По време на делата срещу него Марков разкрива, че държавните охранители шпионират по нареждане на ръководството наши и чужди политици, но това не е разследвано.
Вероятно сте чували този израз, но не знаете, че е българско изобретение и представлява правителствени наемници, които се включват в помощ на полицията като паравоенни формирования за наказателни акции и потушаване на бунтове. Бунтове на русофили!

Думата „шпиц“ произлиза от островърхите обувки, по които са се различавали.

По неофициални данни, но сравнително обективни, са избили без съд и присъда над 30 000 човека.

Събитията са през септември 1923 година и са познати като Септемврийското въстание.

Най-масовите кланета, обаче са след потушаване на бунтовете, като шпиц командите са избивали дори и неучаствали в тези процеси хора, а близките им и останалите живи са карани да играят хоро около купчини трупове и да плюят върху тях.

Такива едни работи в правовата ни държава!
Днес, след почти 100 години от тези хубави времена, сме в още по-хубави.

Вече убедени демократи, всички сме обули шпиц обувките и сме готови да наказваме според собствените си емоции.

Еманацията на „европейска зрялост“ се доказва лесно, защото фактите и обстоятелствата отдавна нямат значение, а методът е красивото празноговорене.

Ползването на европейщината като маска за разчистване на лични сметки е форма на тежка манипулация.

На трона на разума, стоят тенденциозно обработени и внушени емоции!

Точно заради това предлагам по-скоро ужасен край, отколкото ужас без край.
Да избием за пореден път всички хора в България, които са русофили или просто симпатизират на тази страна! Да ги натрупаме на купчина и да поиграем хоро около тях, а на върха на купчината ще хвърлим тялото на Сидеров, например.

Така ще сме спокойни за бъдещето на децата ни, за европейската ни принадлежност и за вярността към англо-саксонските ни нови братя.

Когато обаче колелото на историята се завърти, кървавото хоро ще се извие в другата посока

и днешната шпиц журналистика ще докаже отново безспорно, какви всъщност врагове на родината са били демократите. И отново шпиц!
Улично правосъдие от уличници облечени в харизми, най-често фалшиви.

Съдят всички, освен упълномощените за това.

Слабият винаги осъжда лесно всеки и за всичко, защото е евтин подлец…

Николай Марков

Тагове: ; ;