Информационната война и едностранното представяне на информацията в голямата част на Европа предизвикаха желанието на Балканите да проговорят.
Геополитическите сътресения и повсеместното манипулиране на общественото мнение се превърнаха в ясен сигнал за държавите, да започнат обективно да разглеждат случващото се.
Все повече нараства необходимостта от правдивост и осъзнатост.

true

Защото светът е многообразен и всяка държава има своето значение в него.
Малките държави, които се оказаха участници в новото историческо противостояние на Изтока и Запада започнаха своето пробуждане.
Балканите подемат своята битка за независимост.
От 1 ноеври Информационната Агенция News-Front дава живот на проекта“ Балкански Фронт“- първите страни участници са България, Сърбия и Черна Гора.
В условията на информационна война, най-силното противодействие на манипулациите на общественото мнение е …истината- търсенето, показването и говоренето на истината.

Пред заплахата от тероризма и активната пропаганда, която цели въздействие върху икономическите, политически процеси, настъпва естествения етап на пробуждане.

Всички ние сме участници в този процес.

Започва Балканския проект на истинските новини- България, Сърбия, Черна Гора- поставяме началото и се обединяваме в името на истината.

655-402-karta-balkani
Какво се случва с България днес? Намираме ли се под чуждо информационно въздействие? Как виждат българите събитията и процесите? Каква е външнополитическата ориенатция на страната и до колко е назависима?
Другата България, или какво не знаем за случващото се?

България в очите на света- как ни виждат отвън и какво виждаме ние?
Информационна агенция News- Front вече и на Балканите.

bg

На добър час!

 

Тагове: ; ; ; ;